1.Se pun 2,5l de apa la fiert impreuna cu ceapa si morcovul tocate si lasam sa fiarba dupa 10 min adaugam si ardeiul tocat si lasam sa fiarba in continuare.Dupa ce da in fiert adaugam cartofii taiati cubulete si lasam sa fiarba in continuare cand cartofi sunt aproape fierti adaugam zeama de varza si praful de sare dupa gust. Dupa ce cartofii s-au fiert, adaugam fideaua si apoi dupa ce si fideaua este gata,oprim focul ciorbei si adaugam un ou batut. Se adauga patrunjel verde si apoi o servim calda. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii