autor:

Loredana

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu zeama de varza

Autor: Loredana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Loredana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2013

Ingrediente
2 cepe, morcov potrivit,1 lingura delikat de gaina,1 ardei gras rosu,3 cartofi maricei,350 gr zeama de varza,2 linguri bulion,putina sare, apa,2 role de fidea

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se pun 2,5l de apa la fiert impreuna cu ceapa si morcovul tocate si lasam sa fiarba dupa 10 min adaugam si ardeiul tocat si lasam sa fiarba in continuare.Dupa ce da in fiert adaugam cartofii taiati cubulete si lasam sa fiarba in continuare cand cartofi sunt aproape fierti adaugam zeama de varza si praful de sare dupa gust. Dupa ce cartofii s-au fiert, adaugam fideaua si apoi dupa ce si fideaua este gata,oprim focul ciorbei si adaugam un ou batut. Se adauga patrunjel verde si apoi o servim calda. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Se pregatesc intai perisoarele astfel: se pune in carnea tocata sare, piper, un ou, 2 linguri cu

25 voturi    11 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza

Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza

Punem apa la fiert. Nu vom adauga sare pentru ca avem zeama de varza sarata. Curatam, spalam si

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

    BUNAAAAAA!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe, morcov potrivit,1 lingura delikat de gaina,1 ardei gras rosu,3 cartofi maricei,350 gr zeama de varza,2 linguri bulion,putina sare, apa,2 role de fidea

Raporteaza reteta

COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

BUNAAAAAA!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

95 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole