1.Se pun 2,5l de apa la fiert impreuna cu ceapa si morcovul tocate si lasam sa fiarba dupa 10 min adaugam si ardeiul tocat si lasam sa fiarba in continuare.Dupa ce da in fiert adaugam cartofii taiati cubulete si lasam sa fiarba in continuare cand cartofi sunt aproape fierti adaugam zeama de varza si praful de sare dupa gust. Dupa ce cartofii s-au fiert, adaugam fideaua si apoi dupa ce si fideaua este gata,oprim focul ciorbei si adaugam un ou batut. Se adauga patrunjel verde si apoi o servim calda. Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii