autor:

gheorghe irina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de afumatura

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Ingrediente
Coasta de porc afumata (scarita),, 1 morcov,, 1 ceapa,, 1 ardei gras,, 2-3 cartofi,, bulion,, 2 oua,, otet, leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Coasta de porc se taie si se spala de 2-3 ori in apa rece, apoi in apa calda. Dupa ce am spalat-o bine, se pune la fiert. Separat se toaca zarzavaturile si se adauga in ciorba, dupa ce carnea nu mai lasa spuma. Se lasa la fiert pana ce zarzavatul este moale, apoi se adauga bulionul. Se mai lasa la fiert inca 10 min apoi se condimenteaza si se acreste dupa gust. Eu aceasta ciorba o acresc cu otet, pentru ca ii da un gust foarte bun. Se bat doua oua, se adauga leusteanul tocat si gata ciorba.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu afumatura

Ciorba cu afumatura

Spalam si portionam carnea de pus in ciorba. Eu am avut si coaste si ciolan afumat. Lasam carnea

9 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu afumatura acrita cu prune verzi

Ciorba cu afumatura acrita cu prune verzi

Intr-o oala puneti la fiert in 3 litri de apa cu putina sare costita, dovlecelul si cartoful taiate

11 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Coasta de porc afumata (scarita),
  • 1 morcov,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei gras,
  • 2-3 cartofi,
  • bulion,
  • 2 oua,
  • otet
  • leustean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu galusti