autor:

gheorghe irina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de afumatura

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Ingrediente
Coasta de porc afumata (scarita),, 1 morcov,, 1 ceapa,, 1 ardei gras,, 2-3 cartofi,, bulion,, 2 oua,, otet, leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Coasta de porc se taie si se spala de 2-3 ori in apa rece, apoi in apa calda. Dupa ce am spalat-o bine, se pune la fiert. Separat se toaca zarzavaturile si se adauga in ciorba, dupa ce carnea nu mai lasa spuma. Se lasa la fiert pana ce zarzavatul este moale, apoi se adauga bulionul. Se mai lasa la fiert inca 10 min apoi se condimenteaza si se acreste dupa gust. Eu aceasta ciorba o acresc cu otet, pentru ca ii da un gust foarte bun. Se bat doua oua, se adauga leusteanul tocat si gata ciorba.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu afumatura

Ciorba cu afumatura

Se taie in bucati potrivite afumatura.Se pune la foc ,se lasa sa fiarba 10-15 min. si se arunca prima

11 voturi    20 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de afumatura cu perisoare

Ciorba de afumatura cu perisoare

Este buna ciorba de perisoare, dar daca-i pui si o bucata de afumatura, este nemaipomenita. Curatati

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Coasta de porc afumata (scarita),
  • 1 morcov,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei gras,
  • 2-3 cartofi,
  • bulion,
  • 2 oua,
  • otet
  • leustean

Raporteaza reteta

Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de pui