Carnea spalata se pune la fiert cu apa. Intre timp se taie varza fideluta, se presara cu sare si se framanta. Ardeii se taie cubulete. Telina se taie marunt. Cand carnea a fiert vreo 15-20 de minute se adauga varza, ardeii si telina si se mai lasa la fiert inca vreo 20 de minute, timp in care curatam rosiile de pielita si le taiem felii. Acestea se adauga la ciorba cu piper, marar si cimbru. Mai lasam sa dea un clocot si servim cu smantana.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii