Punem la fiert intro oala de 3-4 litri zarzavatul curatat, spalat, taiat cubulete. Cand fierbe zarzavatul adaugam ardeii umpluti, pe care ii pregatim intre timp. Tot acum adaugam in ciorba orezul spalat bine si scurs de apa. Lasam ciorba sa fiarba la foc potrivit 20-25 minute pana se fierbe orezul. Dupa ce stingem focul, adaugam patrunjel tocat marunt si optional se poate consuma ciorbica cu 1-2 linguri smantana, care se adauga la servire, in farfurie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii