autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE ARDEI UMPLUT

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Ingrediente
800 g carne tocata, 1 cescuta pt. cafea cu orez, 1 ou crud, piper, sare, boia, 1 lingura faina alba, vegeta dupa gustul fiecaruia., Zarzavat: 2 cepe mai mici, 4-5 morcovi, 2-3 patrunjei radacina. Mai avem nevoie de inca o cescuta pt cafea cu orez, 1 legatura frunze de patrunjel, sare, 250- 300 ml bulion, optional smantana., Pt umplut 12-14 ardei mai mici, la care scoatem interiorul sa putem umple cu carne.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Punem la fiert intro oala de 3-4 litri zarzavatul curatat, spalat, taiat cubulete. Cand fierbe zarzavatul adaugam ardeii umpluti, pe care ii pregatim intre timp. Tot acum adaugam in ciorba orezul spalat bine si scurs de apa. Lasam ciorba sa fiarba la foc potrivit 20-25 minute pana se fierbe orezul. Dupa ce stingem focul, adaugam patrunjel tocat marunt si optional se poate consuma ciorbica cu 1-2 linguri smantana, care se adauga la servire, in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE ARDEI UMPLUT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de ardei umplut

Ciorba de ardei umplut

Ardeii trebuie sa fie cam de aceeasi marime. Se spala, se curata de cotor, taind ca un fel de capac

7 voturi    1 comentariu
50 min
Supe de carne
Ciorba cu ardei umplut

Ciorba cu ardei umplut

Calim in ulei o ceapa tocata marunt, adaugam orezul, cuburile MAGGI si carnea. Amestecam si dam la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • cocolina

    cocolina (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2012

    Super buna

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

    Cui nu-i place ?.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

    Ai dreptate Iuliana, e tare gustoasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 800 g carne tocata
  • 1 cescuta pt. cafea cu orez
  • 1 ou crud
  • piper
  • sare
  • boia
  • 1 lingura faina alba
  • vegeta dupa gustul fiecaruia.
  • Zarzavat: 2 cepe mai mici
  • 4-5 morcovi
  • 2-3 patrunjei radacina. Mai avem nevoie de inca o cescuta pt cafea cu orez
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • sare
  • 250- 300 ml bulion
  • optional smantana.
  • Pt umplut 12-14 ardei mai mici
  • la care scoatem interiorul sa putem umple cu carne.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

cocolina (Chef de cuisine)

Super buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de perisoare, din carne tocata de curcan