Carnea se da prin masina de tocat si se adauga ceapa taiata marunt, orezul bine spalat, oul,verdeata, sare si piper, dupa gust. Se amesteca bine compozitia. Ardeii se curata de cotor,avand grija sa ramana intregi, apoi se spala si se lasa sa se scurga. Se umplu ardeii cu compozitia de carne si se pun deoparte. Daca, totusi, vreun ardei se rupe, se taie cubulete si se pune in oala. Tot in oala se pun morcovii si radacinile de patrunjel curatati, spalati si taiati cubulete. Se adauga o ceasca cu apa si se lasa zarzavatul sa se inabuse. Apoi se completeaza cu apa si se lasa la fiert. Cand apa a inceput sa clocoteasca, se pun ardeii umpluti si se fierb vreo 15-20 de minute. Se adauga apoi bulion dupa gust, se mai gusta de sare, mai dam un clocot si servim cu smantana si patrunjel verde, tocat.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii