Ciorba de aripioare

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Ciorba de aripioare

Ingrediente

  • • 1 kg aripioare de pui
  • • 1 cartof mare
  • • 2 cepe potrivite
  • • 1 ardei rosu mare
  • • 2 morcovi
  • • 100g varza murata
  • • 1 litru zeama de varza
  • • 30g orez
  • • 2 linguri pasta de tomate
  • • 2 linguri vegeta
  • • sare
  • • piper
  • • busuioc

Mod de preparare

Se spala aripioarele si se pun la oparit, apoi se schimba apa, si se pun la fiert impreuna cu legumele.

Legumele se spala bine, se curate si se taie cubulete.

Cand acestea incep sa fiarba se adauga orezul, varza murata si zeama de varza.

Dupa 15 min se adauga pasta de tomate si condimentele.

Se mai lasa la fiert 10-15 min si se opreste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise