Ciorba de aripioare

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Ciorba de aripioare

Ingrediente

  • • 1 kg aripioare de pui
  • • 1 cartof mare
  • • 2 cepe potrivite
  • • 1 ardei rosu mare
  • • 2 morcovi
  • • 100g varza murata
  • • 1 litru zeama de varza
  • • 30g orez
  • • 2 linguri pasta de tomate
  • • 2 linguri vegeta
  • • sare
  • • piper
  • • busuioc

Mod de preparare

Se spala aripioarele si se pun la oparit, apoi se schimba apa, si se pun la fiert impreuna cu legumele.

Legumele se spala bine, se curate si se taie cubulete.

Cand acestea incep sa fiarba se adauga orezul, varza murata si zeama de varza.

Dupa 15 min se adauga pasta de tomate si condimentele.

Se mai lasa la fiert 10-15 min si se opreste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor