autor:

COPILOU

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de aripioare

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 martie 2011

Ingrediente
•1 kg aripioare de pui, •1 cartof mare, •2 cepe potrivite, •1 ardei rosu mare, •2 morcovi, •100g varza murata, •1 litru zeama de varza, •30g orez, •2 linguri pasta de tomate, •2 linguri vegeta, •sare, •piper, •busuioc

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala aripioarele si se pun la oparit, apoi se schimba apa, si se pun la fiert impreuna cu legumele.
Legumele se spala bine, se curate si se taie cubulete.
Cand acestea incep sa fiarba se adauga orezul, varza murata si zeama de varza.
Dupa 15 min se adauga pasta de tomate si condimentele.
Se mai lasa la fiert 10-15 min si se opreste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de aripioare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbita bogata, pe aripi de curcan

Ciorbita bogata, pe aripi de curcan

Intr-o oala de 8L, adaugam apa rece, aripa( bine spalata), 1 ceapa veche intreaga,cubul knor,boabele

21 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole

Ciorba de fasole

Fasolea se alege de impuritati, se spala in mai multe ape si se pune la fiert in apa fara sare, sau

1 vot    1 comentariu
2h
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Delicioasa cu zeama de varza!

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • •1 kg aripioare de pui
  • •1 cartof mare
  • •2 cepe potrivite
  • •1 ardei rosu mare
  • •2 morcovi
  • •100g varza murata
  • •1 litru zeama de varza
  • •30g orez
  • •2 linguri pasta de tomate
  • •2 linguri vegeta
  • •sare
  • •piper
  • •busuioc

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Delicioasa cu zeama de varza!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole uscata