autor:

Gabriela Urucu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de berbec

Autor: Gabriela Urucu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabriela Urucu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2008

Ingrediente
carne de berbec 600 g, morcovi 100 g, patrunjel 50 g, ceapa 150 g, telina 100 g, ulei 50 g, ardei grasi 150 g, rosii 300 g, leustean 1 leg, fasole verde 200 g, patrunjel verde 1 leg, otet 40 ml, sare

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de berbec se curata de pielite, se spala in mai multe ape, se taie bucati, se pune la fiert in apa cu sare si se spumeaza cat este nevoie. Dupa ce carnea a fiert doua ore, se adauga zarzavatul de supa taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei, ardeii grasi taiati cuburi si fasolea verde rupta in bucati. Cand carnea este fiarta, se pun rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi, se potriveste gustul cu sare si otet sau zeama de lamaie si se adauga verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de berbec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Zama de loboda rosie cu paparaie

Zama de loboda rosie cu paparaie

Intro oala de 3 litri punem la fiert ceapa, morcovii, telina, curatate si spalate. Intre timp intro

12 voturi    21 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sfecla cu fasole

Ciorba de sfecla cu fasole

Fierbem sfecla data pe razatoare in apa cu sare, piper boabe, o foaie de dafin, otet. Cand sfecla

66 voturi    15 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de berbec 600 g
  • morcovi 100 g
  • patrunjel 50 g
  • ceapa 150 g
  • telina 100 g
  • ulei 50 g
  • ardei grasi 150 g
  • rosii 300 g
  • leustean 1 leg
  • fasole verde 200 g
  • patrunjel verde 1 leg
  • otet 40 ml
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Gabriela Urucu
Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata

Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata

Se pun la fiert legumele curatate si puiul...se urmareste sa se ia spuma...in timpul fierului se

275 voturi    26 comentarii
1h
Supe de carne
Mancare de varza

Mancare de varza

Varza se toaca marunt, se adauga aproximativ 2 lingurite de sare si se freaca bine pana se inmoaie.Se

25 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde( à la Catalina)