Reteta postata pe: 13 august 2008
Ingrediente
Carne de berbec 600 g ceapa 150 g morcovi 100 g patrunjel 50 g telina 100 g ulei 50 g ardei grasi 150 g fasole verde 200 g rosii 300 g otet 40 ml leustean 1 leg patrunjel verde 1 leg sare
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Carnea de berbec se curata de pielite, se spala in mai multe ape, se taie bucati, se pune la fiert in apa cu sare si se spumeaza cat este nevoie. Dupa ce carnea a fiert doua ore, se adauga zarzavatul de supa taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei, ardeii grasi taiati julien si fasolea verde rupta in bucati. Cand carnea este fiarta, se pun rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi, se potriveste gustul cu sare si otet sau zeama de lamaie si se adauga verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de berbec" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Se transeaza gaina si se pune la fiert.
Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine si se lasa la
Am pus la fiert jumătatea de pui (pentru ca puiul era din comerţ, eu am adaugat şi un pic de grăsime
2 voturi
1 comentariu
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate