Se trag cateva cepe, taiate felii cu 2 linguri de ulei. Cand incepe sa se ingalbeneasca, se adauga 1 kg. rosii, curatate de pielite si taiate in doua, cativa ardei taiati felii, sare si piper. (Si cateva frunze de menta, facultativ!) Cand s-au muiat, se adauga 2-3 l de apa clocotita si 1 kg. de carne de berbec. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand e carnea frageda, se scoate, se taie cuburi, se pune in castron, deasupra se toarna supa si se adauga taieteii fierti deoparte.
Se serveste fierbinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii