autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
1 kg de burta de vita, 500g oase de vita,o ceapa, o jumatate de ardei rosu,1-2 morcovi, sau pastarnac dupa preferinta, 5 catei de usturoi, 300 grame smantana, 2 galenusuri, otet, ulei,sare piper.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie burta fasii cat timp este congelata. Se taie ceapa si ardeiul rosu si se curata morcovii si se dau prin razatoare. Legumele se calesc intr-o lingura de ulei cam 2-3 minute. Se pune la fiert burta si osul si se lasa sa fiarba cam 45 de minute cu un praf de sare, se pot adauga in cratita si telina si pastarnacul in bucati mari, ca sa se le poti scoate la sfarsit

Dupa ce s-a fiert carnea, se adauga legumele calite si se lasa sa fiarba inca un clocot.
La sfarsit, dupa ce opresti focul, se adauga usturoiul, smatana, galbenusul si otetul, toate amestecate, patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta - reteta proprie

Ciorba de burta - reteta proprie

Intr-o oala cu apa si putina sare, punem la fiert, la foc potrivit, oasele si ceapa. Cind da in clocot,

2 voturi    0 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Sseparat se da intr-un clocot oasele de vita pentru a se curata si spala, dupa care in oala pentru

8 voturi    1 comentariu
5h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de burta de vita
  • 500g oase de vita,o ceapa
  • o jumatate de ardei rosu,1-2 morcovi, sau pastarnac dupa preferinta
  • 5 catei de usturoi
  • 300 grame smantana
  • 2 galenusuri
  • otet
  • ulei,sare piper.

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

2 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de zarzavaturi