autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
1 kg de burta de vita, 500g oase de vita,o ceapa, o jumatate de ardei rosu,1-2 morcovi, sau pastarnac dupa preferinta, 5 catei de usturoi, 300 grame smantana, 2 galenusuri, otet, ulei,sare piper.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie burta fasii cat timp este congelata. Se taie ceapa si ardeiul rosu si se curata morcovii si se dau prin razatoare. Legumele se calesc intr-o lingura de ulei cam 2-3 minute. Se pune la fiert burta si osul si se lasa sa fiarba cam 45 de minute cu un praf de sare, se pot adauga in cratita si telina si pastarnacul in bucati mari, ca sa se le poti scoate la sfarsit

Dupa ce s-a fiert carnea, se adauga legumele calite si se lasa sa fiarba inca un clocot.
La sfarsit, dupa ce opresti focul, se adauga usturoiul, smatana, galbenusul si otetul, toate amestecate, patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Daca vi se pare ca are miros se pune cateva ore, chiar o zi, in putina apa cu cateva linguri de otet.

120 voturi    19 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta alla Sidy

Ciorba de burta alla Sidy

Burta curatata si prefiarta, asa taiata fideluta, o punem la fiert in oala sub presiune impreuna

35 voturi    4 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de burta de vita
  • 500g oase de vita,o ceapa
  • o jumatate de ardei rosu,1-2 morcovi, sau pastarnac dupa preferinta
  • 5 catei de usturoi
  • 300 grame smantana
  • 2 galenusuri
  • otet
  • ulei,sare piper.

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

22 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta cu legume si smantana