Se pune la fiert osul de vita cu sare,separat se pune burta cu otet.Usturoiul se curata se marunteste si se pune intr-o farfurie cu apa peste el,se curata morcovul se rade marunt si se pune la calit in putin ulei.Cand sa fiert burta se strecoara si se pune in apa de pe osul de vita,se adauga gogosari murati taiati fideluta ca si burta,si se strecoara si apa de pe usturoi si uleiul de pe morcovi caliti,se acreste cu otet si se mai lasa sa dea cateva clocote.Dupa ce sa luat de pe foc se drege cu ouale si smantana subtiate cu apa.Pofta buna
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii