Se pune la fiert osul de vita cu sare,separat se pune burta cu otet.Usturoiul se curata se marunteste si se pune intr-o farfurie cu apa peste el,se curata morcovul se rade marunt si se pune la calit in putin ulei.Cand sa fiert burta se strecoara si se pune in apa de pe osul de vita,se adauga gogosari murati taiati fideluta ca si burta,si se strecoara si apa de pe usturoi si uleiul de pe morcovi caliti,se acreste cu otet si se mai lasa sa dea cateva clocote.Dupa ce sa luat de pe foc se drege cu ouale si smantana subtiate cu apa.Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii