Ingrediente
-3lb de burta curatata, -2 morcovi, -1 ceapa, -leustean verde,sare,piper,otet,usturoi, -smantina, -2 oua, -os de vita
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 45 min
162 voturi
Mod de preparare
Pofta buna!
Ingrediente
-3lb de burta curatata, -2 morcovi, -1 ceapa, -leustean verde,sare,piper,otet,usturoi, -smantina, -2 oua, -os de vita
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 45 min
162 voturi
Tony , 10 mai 2017
Simplu si la obiect
Doru , 24 octombrie 2016
Eu stiam ca mai intai se fierb oasele de vita. Daca se poate, la foc mic. Evident, fara verdeata la final. si ar mai fii si altele...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013
E foarte buna!
Redusa
2h 45 min
162 voturi
titza (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2010
Sa ne spui si noua ce unitati de masura ai folosit! De exemplu "3lb de burta". Desigur nu toti cunosc masurile anglo-saxone. Si ce cauta aici leusteanul?
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010
si ce bine arata ...felicitari
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 mai 2010
Arata foarte bine! Pun o poza si eu.
Grozavescu Tyna , 20 martie 2010
E ciorba mea preferata,o bunatate!
Larysa (Chef de cuisine) , 15 martie 2010
Eu dupa parerea mea nu as pune leustean in ciorba si eu fac ciorba de burta cu smantana si doua galbenuse de ou in ea....
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 martie 2010
O bunatate...
flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010
Foarte aspectuoasa.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010
Imi place tare mult ciorba de burta...
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010
O bunatate.Felicitari pentru aranjament,mai mare dragul sa mananci din asa farfurii aspectuase.Sunt sigura ca este tare gustoasa.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2009
La cât timp avem să stăm în bucătărie, consider că şi reţeta pe fugă ete adecvată la vremurile de acum.
lulucea , 07 august 2009
Aceasta reteta,o consider,reteta pe fuga,adevarata ciorba de burta,cu un gust foarte bun,se face,cu mult diferit,dar,pana la urma,fiecare cu gustul personal.Oricum,la ciorba de burta,in nici un caz,nu se pune leustean.
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009
Este foarte buna reteta. Eu cumpar burta prefiarta, sa scap mai repede (stiu ca nu are acelasi gust).