Cureti bine burta, o lasi o ora in apa cu otet, boabe de piper, foaie de dafin, o ceapa. Scoti burta din baitz. Dai un clocot in apa cu sare, strecori, apoi pui burta la fiert cu ceapa, boabe de piper, foi de dafin. Dupa ce este fiarta, o tai fasii.
Fierbi oasele cu radacinile de legume. Radacinile fierte, le dai pe sita sau la blender. Incorporezi supa de oase cu cea in care a fiert burta. Bati galbenusurile, adaugi smantana si legumele pasate (eu le incorporez pe toate in bleder). Compozitia obtinuta, o adaug in supa, dau un clocot. Adaug o parte din usturoiul pisat, condimentez cu sare, piper si otet dupa gust, patrunjelul intreg. Mai las 5 minute pe foc. Scot patrunjelul din ciorba. In usturoiul ramas, adaug cateva linguri de ulei si il aduc la masa odata cu ciorba. Fiecare isi adauga in farfurie usturoi si otet dupa placere.
Daca gasesc zara proaspata, fierb burta in zara. Are un gust deosebit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii