Cureti bine burta, o lasi o ora in apa cu otet, boabe de piper, foaie de dafin, o ceapa. Scoti burta din baitz. Dai un clocot in apa cu sare, strecori, apoi pui burta la fiert cu ceapa, boabe de piper, foi de dafin. Dupa ce este fiarta, o tai fasii.
Fierbi oasele cu radacinile de legume. Radacinile fierte, le dai pe sita sau la blender. Incorporezi supa de oase cu cea in care a fiert burta. Bati galbenusurile, adaugi smantana si legumele pasate (eu le incorporez pe toate in bleder). Compozitia obtinuta, o adaug in supa, dau un clocot. Adaug o parte din usturoiul pisat, condimentez cu sare, piper si otet dupa gust, patrunjelul intreg. Mai las 5 minute pe foc. Scot patrunjelul din ciorba. In usturoiul ramas, adaug cateva linguri de ulei si il aduc la masa odata cu ciorba. Fiecare isi adauga in farfurie usturoi si otet dupa placere.
Daca gasesc zara proaspata, fierb burta in zara. Are un gust deosebit.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii