autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
2 buc Oase Vita si 1 buc Burta Vita, 3 l Apa, 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 30 gr Otet, 3 buc Ou, 300 gr Smantana

Dificultate: Ridicata Timp: 3h

0 voturi

Mod de preparare

Se iau doua oase de vita, se sparg si se pun la fiert, separat intr-o oala se pune burta de vita spalata bine dar intreaga la fiert. Dupa ce au fiert bine oasele, se strecoara zeama intr-o oala mai mare, burta se taie fideluta si se pune in zeama in care au fiert oasele, se mai adauga am 1 litru de apa, se pune Maggi Intensavor si 2 linguri de otet. Cand este bine fiarta burta, se amesteca 3 galbenusuri de oua cu 300 gr smantana se pune peste ciorba, se mai da un clocot si se potriveste de sare si otet. Se opreste ciorba si se pun albusurile batute spuma. Se poate servi si cu mujdei de usturoi separat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta 2

Ciorba de burta 2

Dezghetam burta, se pune la fiert in 3 l apa, se fierbe 30-45 minute, mai completam cu apa daca a

23 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta spalata si curatata bine se pune la fiert cu putina sare, boabele de piper si legumele intregi

31 voturi    20 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

3h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 buc Oase Vita si 1 buc Burta Vita
  • 3 l Apa
  • 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 30 gr Otet
  • 3 buc Ou
  • 300 gr Smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole alba de post