Se pune burta la foc,dupa ce da citeva clocote se schimba apa si se pune din nou la fiert.Cand este aproape fiarta se scoate burta si se arunca apa,morcovii se dau pe razatoare si se calesc in ulei un pic pentru culoare si se pune apa,intre timp taiem burta fisii subtiri si o punem in oala.punem sarea si lasam sa fiarba,cind a fiert punem usturoi si otet dupa gust si o lasam sa se raceasca putin dupa care o dregem cu ou si yaurt

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii