Se pune burta la foc,dupa ce da citeva clocote se schimba apa si se pune din nou la fiert.Cand este aproape fiarta se scoate burta si se arunca apa,morcovii se dau pe razatoare si se calesc in ulei un pic pentru culoare si se pune apa,intre timp taiem burta fisii subtiri si o punem in oala.punem sarea si lasam sa fiarba,cind a fiert punem usturoi si otet dupa gust si o lasam sa se raceasca putin dupa care o dregem cu ou si yaurt
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii