autor:

carmen ramona

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de burta

Autor: carmen ramona (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: carmen ramona (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 septembrie 2010

Ingrediente
1kg burta, 4 morcovi, usturoi, sare, otet, 4 oua, yaurt natural(smintina)

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pune burta la foc,dupa ce da citeva clocote se schimba apa si se pune din nou la fiert.Cand este aproape fiarta se scoate burta si se arunca apa,morcovii se dau pe razatoare si se calesc in ulei un pic pentru culoare si se pune apa,intre timp taiem burta fisii subtiri si o punem in oala.punem sarea si lasam sa fiarba,cind a fiert punem usturoi si otet dupa gust si o lasam sa se raceasca putin dupa care o dregem cu ou si yaurt
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta pentru incepatori

Ciorba de burta pentru incepatori

Se pune osul la fiert si se mai completeaza din cand in cand cu apa.knd este aprope fiert se adauga

18 voturi    3 comentarii
5h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de burta

Ciorbita de burta

Se spala bine burta si se lasa cam -1-2 ore in apa rece cu otet sa-i mai i-a din miros,dupa care

9 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2010

    Foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Varadi Silvia

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

97 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace