autor:

carmen ramona

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de burta

Autor: carmen ramona (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: carmen ramona (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 septembrie 2010

Ingrediente
1kg burta, 4 morcovi, usturoi, sare, otet, 4 oua, yaurt natural(smintina)

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pune burta la foc,dupa ce da citeva clocote se schimba apa si se pune din nou la fiert.Cand este aproape fiarta se scoate burta si se arunca apa,morcovii se dau pe razatoare si se calesc in ulei un pic pentru culoare si se pune apa,intre timp taiem burta fisii subtiri si o punem in oala.punem sarea si lasam sa fiarba,cind a fiert punem usturoi si otet dupa gust si o lasam sa se raceasca putin dupa care o dregem cu ou si yaurt
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta, falsa

Ciorba de burta, falsa

Se curata si se taie marunt tot zarzavatul.Ceapa verde si morcovii se calesc in putin ulei.Se adauga

21 voturi    4 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2010

    Foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Varadi Silvia

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui