autor:

carmen ramona

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de burta

Autor: carmen ramona (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: carmen ramona (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 septembrie 2010

Ingrediente
1kg burta, 4 morcovi, usturoi, sare, otet, 4 oua, yaurt natural(smintina)

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pune burta la foc,dupa ce da citeva clocote se schimba apa si se pune din nou la fiert.Cand este aproape fiarta se scoate burta si se arunca apa,morcovii se dau pe razatoare si se calesc in ulei un pic pentru culoare si se pune apa,intre timp taiem burta fisii subtiri si o punem in oala.punem sarea si lasam sa fiarba,cind a fiert punem usturoi si otet dupa gust si o lasam sa se raceasca putin dupa care o dregem cu ou si yaurt
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta spalata si curatata bine se pune la fiert cu putina sare, boabele de piper si legumele intregi

31 voturi    20 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Se ia burta si se spala. Daca vi se pare ca are miros se pune cateva ore, chiar o zi, in putina apa

17 voturi    2 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2010

    Foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Varadi Silvia

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat