autor:

ANCA

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 octombrie 2012

Ingrediente
1 kg burta(eu am folosit prefiarta), 2 morcovi, 2 patrunjei, 2 lingurite otet, 4-5 catei usturoi pisat, 10 boabe piper, 3 foi dafin, sare sau ,,Secretul gustului intensavor Verdeturi,,, smantana, patrunjel tocat fin(eu am avut patrunjel plic ,,condimente Cosmin), 2 galbenusuri de ou

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii si patrunjeii i-am taiat cubulete si i-am pus la fiert impreuna cu burta,boabe piper,foi dafin pentru 45 min.
Intr-un bol am pus galbenusurile de ou,smantana,otetul si un polonic de supa si am amestecat.
Cand burta a fiert,am lasat sa se raceasca putin si am adaugat compozitia din bol iar la sfarsit am adaugat patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Pentru inceput punem la fiert burta de vita taiata in bucati mai mari, impreuna cu foi de dafin si

22 voturi    11 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Spalam burta si oasele, curatam morcovii, ceapa si telina si le punem in oala sub presiune, adaugam

13 voturi    6 comentarii
2h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg burta(eu am folosit prefiarta)
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 2 lingurite otet
  • 4-5 catei usturoi pisat
  • 10 boabe piper
  • 3 foi dafin
  • sare sau ,,Secretul gustului intensavor Verdeturi,,
  • smantana
  • patrunjel tocat fin(eu am avut patrunjel plic ,,condimente Cosmin)
  • 2 galbenusuri de ou

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din peste Hec