autor:

ANCA

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 octombrie 2012

Ingrediente
1 kg burta(eu am folosit prefiarta), 2 morcovi, 2 patrunjei, 2 lingurite otet, 4-5 catei usturoi pisat, 10 boabe piper, 3 foi dafin, sare sau ,,Secretul gustului intensavor Verdeturi,,, smantana, patrunjel tocat fin(eu am avut patrunjel plic ,,condimente Cosmin), 2 galbenusuri de ou

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii si patrunjeii i-am taiat cubulete si i-am pus la fiert impreuna cu burta,boabe piper,foi dafin pentru 45 min.
Intr-un bol am pus galbenusurile de ou,smantana,otetul si un polonic de supa si am amestecat.
Cand burta a fiert,am lasat sa se raceasca putin si am adaugat compozitia din bol iar la sfarsit am adaugat patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta 2

Ciorba de burta 2

Dezghetam burta, se pune la fiert in 3 l apa, se fierbe 30-45 minute, mai completam cu apa daca a

23 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Daca folositi burta proaspata ,aceasta se spala,se curata bine de grasime,de pielite si se freaca

47 voturi    8 comentarii
2h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg burta(eu am folosit prefiarta)
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 2 lingurite otet
  • 4-5 catei usturoi pisat
  • 10 boabe piper
  • 3 foi dafin
  • sare sau ,,Secretul gustului intensavor Verdeturi,,
  • smantana
  • patrunjel tocat fin(eu am avut patrunjel plic ,,condimente Cosmin)
  • 2 galbenusuri de ou

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de curcan