Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se pun la fiert pina cind genunchiul de vitel se inmoaie si devine o gelatina foarte moale.
Se pune apa doar cit sa acopere toata carnea. Cind toate sint fierte, burta si genunchiul se taie foarte subtiri. Separat se fierb morcovii, patrunjeii, telina si ceapa. Supa de zarzavat se adauga peste carne. Din legume se poate face o salata de boeuf.
Gogosarul murat se taie feliute, usturoiul se piseaza. Lamiia se stoarce. Toate acestea se adauga in supa. Se pune sare si piper dupa gust. Mai fierbeti inca o jumatate de ora. Daca nu este suficient de acra, adaugati otet dupa gust.
Din galbenusuri, o lingura faina si smintina faceti o dresatura. Trageti ciorba de pe foc si o dregeti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii