autor:

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de burta - altfel

Autor: condurache anamaria (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 25 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: condurache anamaria (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 25 octombrie 2006

Ingrediente
5 picioare de porc, 2 morcovi 1 cartof,1 radacina pastarnac,2 cepe 1 ardel gras,usturoi piper otet,verdeata smantana

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

28 voturi

Mod de preparare

Se pun la firt picioarele de porc, se lasa sa dea in clocot. Se adauga legumele.se lasa sa fiarba pana ce carnea se desprinde de pe os.
Se strecoara supa, se mai adauga o cana de apa. Legumele se paseaza si se adauga in supa.
Se desprinde de pe oase(sorici,sfarcuri,tot ce se poate)se mai lasa sa dea toata supa+carne +legume, se adaoga smantana,usturoiul, piper,vegeta,verdeata,se mai lasa sa dea un clocot.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de burta - altfel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu taitei de casa

Ciorba de porc cu taitei de casa

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic. Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul

3 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

28 voturi

Ingrediente

  • 5 picioare de porc
  • 2 morcovi 1 cartof,1 radacina pastarnac,2 cepe 1 ardel gras,usturoi piper otet,verdeata smantana

Raporteaza reteta

Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PERISOARE SI CARTOFI