autor:

retete de la creanga

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta cu legume frulate

Autor: retete de la creanga (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: retete de la creanga (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 aprilie 2012

Ingrediente
500g de burta, deja curatata (se gaseste in comert), 1 os devita de vreo 200g, 1 ceapa 1 ardei gras, 2 morcovi 1pic de telina, 100 ml smantana, 2 galbenusuri, 3 linguri de ulei, 3 linguri de otet, 2 catei de usturoi, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert cu 2 litri de apa si sare, burta impreuna cu osul, timp de 30 minute,dupa care adaugam legumele taiata destul de mare (eu le tai in doua)mai fierbem timp de 25min. Se scot legumeledin ciorba, si se fruleaza bine pana ce devin omogene, dupa care se adauga din nou in ciorba si mai fierbem 5 minute.tragem oala de pe foc si preparam smantana cu galbenusurile amestecate bine se adauga la ciorba amestecand usor(nu trebuie sa mai fiarba deoarece oul si smantana se taie)se adauga uleiul si otetul, iar usturoiul si-l adauga fiecare dupa gust.aceasta ciorba iese cremoasa si sper foarte gustoasa.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta cu legume frulate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de aripioare

Ciorba de aripioare

Se spala aripioarele si se pun la oparit, apoi se schimba apa, si se pun la fiert impreuna cu legumele. Legumele

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie

Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie

Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam

10 voturi    11 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lucia

    Lucia (Chef de cuisine) , 03 mai 2012

    foarte gustos! merci de reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 500g de burta
  • deja curatata (se gaseste in comert)
  • 1 os devita de vreo 200g
  • 1 ceapa 1 ardei gras
  • 2 morcovi 1pic de telina
  • 100 ml smantana
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri de ulei
  • 3 linguri de otet
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de retete de la creanga
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Intindem foile de aluat si le taiem in patrate mai mici sau mai mari dupa preferinta, amestecam branza

26 voturi    6 comentarii
20 min
Aluaturi si Foietaje
Paine simpla frumos impletita

Paine simpla frumos impletita

Se pune faina intr-un vas si se face clasica gaura in mijloc in care adaugam drojdia, zaharul si

5 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza trandafir

Pizza trandafir

Intindem foaia de aluat toata odata. Taiem feliute salamul si branza. Prima data se unge foaia cu

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Lucia

Lucia (Chef de cuisine)

foarte gustos! merci de reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE