Reteta postata pe: 26 aprilie 2012
Ingrediente
500g de burta, deja curatata (se gaseste in comert), 1 os devita de vreo 200g, 1 ceapa 1 ardei gras, 2 morcovi 1pic de telina, 100 ml smantana, 2 galbenusuri, 3 linguri de ulei, 3 linguri de otet, 2 catei de usturoi, sare si piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se pune la fiert cu 2 litri de apa si sare, burta impreuna cu osul, timp de 30 minute,dupa care adaugam legumele taiata destul de mare (eu le tai in doua)mai fierbem timp de 25min. Se scot legumeledin ciorba, si se fruleaza bine pana ce devin omogene, dupa care se adauga din nou in ciorba si mai fierbem 5 minute.tragem oala de pe foc si preparam smantana cu galbenusurile amestecate bine se adauga la ciorba amestecand usor(nu trebuie sa mai fiarba deoarece oul si smantana se taie)se adauga uleiul si otetul, iar usturoiul si-l adauga fiecare dupa gust.aceasta ciorba iese cremoasa si sper foarte gustoasa.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta cu legume frulate" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate