Se alege partea cea mai groasa a burtii - muche de burta - se spala in multe ape, se opareste cu apa clocotita cu otet si apoi se pune la fiert cu zarzavat. Se taie fisii ca taiteii si se pun in zeama in care a fiert, cu o cescuta de orez. Se fierbe pina se moaie orezul. Se drege cu ou batut si patrunjel verde tocat fin. Cine doreste o poate acri cu otet. Burta fierbe foarte greu.
Se serveste cu usturoiul facut mujdei
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii