Se fierbe pipota cu osul de vita, se spumuieste, se adauga ceapa, morcovul (taiate in patru) si foaia de dafin. Se lasa la fiert pana s-au muiat pipotele.Se scot intr-un vas, restul se strecoara sa ramana zeama limpede. Se taie suvite pipota, (fideluta ca la ciorba de burta). Se pune in vasul cu zeama strecurata, se adauga doua (sau mai putin,dupa gust) "Secretul gustului" si se lasa sa dea in clocot. Intre timp, bati trei galbenusuri si un ou intreg cu otetul dupa care adaugi smantana. Torni peste supa in clocot, mai lasi sa fiarba 20 min (pentru a distruge fermentii din smantana). La final, adaugi ardelul gras rosu, taiat fin si usturoiul tocat foarte foarte fin. Recomand dupa ce s-a oprit plita. Va avea savoare mai intensa.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii