Se fierbe pipota cu osul de vita, se spumuieste, se adauga ceapa, morcovul (taiate in patru) si foaia de dafin. Se lasa la fiert pana s-au muiat pipotele.Se scot intr-un vas, restul se strecoara sa ramana zeama limpede. Se taie suvite pipota, (fideluta ca la ciorba de burta). Se pune in vasul cu zeama strecurata, se adauga doua (sau mai putin,dupa gust) "Secretul gustului" si se lasa sa dea in clocot. Intre timp, bati trei galbenusuri si un ou intreg cu otetul dupa care adaugi smantana. Torni peste supa in clocot, mai lasi sa fiarba 20 min (pentru a distruge fermentii din smantana). La final, adaugi ardelul gras rosu, taiat fin si usturoiul tocat foarte foarte fin. Recomand dupa ce s-a oprit plita. Va avea savoare mai intensa.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii