autor:

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta falsa

Autor: crysycriss (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: crysycriss (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Ingrediente
1kg pipota de pui, , , un os de vita,, , o ceapa mare,, , un morcov,, , o telina mai mica,, , o foaie dafin, , , 2 linguri "Secretul gustului" de legume,, , 4 galbenusuri, , , 500g smantana,, , un pahar (mic) (dupa gust) de otet,o capatana usturoi, , un ardel gras rosu.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierbe pipota cu osul de vita, se spumuieste, se adauga ceapa, morcovul (taiate in patru) si foaia de dafin. Se lasa la fiert pana s-au muiat pipotele.Se scot intr-un vas, restul se strecoara sa ramana zeama limpede. Se taie suvite pipota, (fideluta ca la ciorba de burta). Se pune in vasul cu zeama strecurata, se adauga doua (sau mai putin,dupa gust) "Secretul gustului" si se lasa sa dea in clocot. Intre timp, bati trei galbenusuri si un ou intreg cu otetul dupa care adaugi smantana. Torni peste supa in clocot, mai lasi sa fiarba 20 min (pentru a distruge fermentii din smantana). La final, adaugi ardelul gras rosu, taiat fin si usturoiul tocat foarte foarte fin. Recomand dupa ce s-a oprit plita. Va avea savoare mai intensa.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta falsa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta, falsa

Ciorba de burta, falsa

Se curata si se taie marunt tot zarzavatul.Ceapa verde si morcovii se calesc in putin ulei.Se adauga

21 voturi    4 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba falsa de burta

Ciorba falsa de burta

Se curata zarzavatul, se pune la fiert in 4 litri de apa cu sare si dupa ce a fiert se trece pe razatoarea

6 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Interesanta idee.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    Interesanta idee!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg pipota de pui
  • un os de vita,
  • o ceapa mare,
  • un morcov,
  • o telina mai mica,
  • o foaie dafin
  • 2 linguri "Secretul gustului" de legume,
  • 4 galbenusuri
  • 500g smantana,
  • un pahar (mic) (dupa gust) de otet,o capatana usturoi
  • un ardel gras rosu.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Interesanta idee.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata- reteta ardeleneasca