autor:

retete de la creanga

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta in Italia

Autor: retete de la creanga (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: retete de la creanga (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2012

Ingrediente
500g burta curatata, 1 os de circa 200g de vita, 1ardei gras mai mare sau doi mai mici, 2 cepe,, 100gtelina (sedano) 100ml smantana, 3 galbenusuri, 5 linguri de otet, 3 linguri de ulei, 2 catei de usturoi sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Punem la fiert,osul de vita cu burta timp de 30 de minute cu 3l de apa, adaugam ceapa,telina,ardeiul si morcovul si mai fierbem timp de 20 min, dupa care scoatem legumele fierte si le frulam pana devin o crema omogena,apoi le adaugam din nou in ciorba si mai lasam 5 minute. Tragem oala de pe foc si potrivim de sare, iar pana se raceste un picut batem galbenusurile cu smantana dupa care le adaugam la ciorba si amestecam usor (nu se mai pune pe foc deoarece oul cu smantana la fiert se taie)in sfarsit adaugam 5 linguri de otet si 3 linguri de ulei, usturoiul dupa gust,piper si gata-i ciorba.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta in Italia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de sfecla rosie preparat la rece

Bors de sfecla rosie preparat la rece

Sfecla se curata si se taie cubulete, usturoiul se curata si se taie in patru, drojdia de bere se

18 voturi    2 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Supă de legume cu ochiuri

Supă de legume cu ochiuri

Se taie legumele după voie. Se călesc în ulei, se adaugă apă caldă, se fierb până sunt moi.Se

2 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500g burta curatata
  • 1 os de circa 200g de vita
  • 1ardei gras mai mare sau doi mai mici
  • 2 cepe,
  • 100gtelina (sedano) 100ml smantana
  • 3 galbenusuri
  • 5 linguri de otet
  • 3 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole proaspata (fasole galbena)