autor:

retete de la creanga

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta in Italia

Autor: retete de la creanga (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: retete de la creanga (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2012

Ingrediente
500g burta curatata, 1 os de circa 200g de vita, 1ardei gras mai mare sau doi mai mici, 2 cepe,, 100gtelina (sedano) 100ml smantana, 3 galbenusuri, 5 linguri de otet, 3 linguri de ulei, 2 catei de usturoi sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Punem la fiert,osul de vita cu burta timp de 30 de minute cu 3l de apa, adaugam ceapa,telina,ardeiul si morcovul si mai fierbem timp de 20 min, dupa care scoatem legumele fierte si le frulam pana devin o crema omogena,apoi le adaugam din nou in ciorba si mai lasam 5 minute. Tragem oala de pe foc si potrivim de sare, iar pana se raceste un picut batem galbenusurile cu smantana dupa care le adaugam la ciorba si amestecam usor (nu se mai pune pe foc deoarece oul cu smantana la fiert se taie)in sfarsit adaugam 5 linguri de otet si 3 linguri de ulei, usturoiul dupa gust,piper si gata-i ciorba.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta in Italia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de curcan

Ciorba de curcan

Mod de preparare: Se curata curcanul, se spala, se pune la fiert.Prima apa se arunca si se pune

14 voturi    11 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se spala bine rasolul de porc. Se pune la fiert intr-o oala de 4 litri cu apa. Se adauga o lingurita

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500g burta curatata
  • 1 os de circa 200g de vita
  • 1ardei gras mai mare sau doi mai mici
  • 2 cepe,
  • 100gtelina (sedano) 100ml smantana
  • 3 galbenusuri
  • 5 linguri de otet
  • 3 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT