Reteta postata pe: 06 iunie 2008
Ingrediente
carne de caprioara 500 g, ceapa 100 g, morcovi 100 g, telina 100 g, patrunjel 50 g, ulei 50 g, orez 75 g, rosii 250 g, otet 40 ml, smantana 200 g, oua 2 buc, verdeata 1 leg, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Carnea de caprioara se taie cuburi si se pune la fiert in apa cu sare spumandu-se cat este nevoie. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga zarzavatul de supa taiat felii si se mai calesc impreuna cateva minute. Se sting cu apa si se pun in ciorba. Cand carnea este aproape fiarta, se pune orezul fiert separat si rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi. Smantana se amesteca cu galbenusurile de ou si doua linguri de otet si se adauga la ciorba.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de caprioara cu smantana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
ValerieM (Chef de cuisine):
Super delicios si usor de pregatit. Am fost in graba si nu am decojit sau scos semintele de la rosii si tot gustos a iesit! Multumes de reteta!