autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de caprioara cu smantana

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
carne de caprioara 500 g, ceapa 100 g, morcovi 100 g, telina 100 g, patrunjel 50 g, ulei 50 g, orez 75 g, rosii 250 g, otet 40 ml, smantana 200 g, oua 2 buc, verdeata 1 leg, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Carnea de caprioara se taie cuburi si se pune la fiert in apa cu sare spumandu-se cat este nevoie. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga zarzavatul de supa taiat felii si se mai calesc impreuna cateva minute. Se sting cu apa si se pun in ciorba. Cand carnea este aproape fiarta, se pune orezul fiert separat si rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi. Smantana se amesteca cu galbenusurile de ou si doua linguri de otet si se adauga la ciorba.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de caprioara cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba pescareasca

Ciorba pescareasca

Pestele se curata bine si se taie bucati.Zarzavatul de curata si se feliaza.Ceapa se lasa intreaga

5 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ValerieM

    ValerieM (Chef de cuisine):

    Super delicios si usor de pregatit. Am fost in graba si nu am decojit sau scos semintele de la rosii si tot gustos a iesit! Multumes de reteta!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • carne de caprioara 500 g
  • ceapa 100 g
  • morcovi 100 g
  • telina 100 g
  • patrunjel 50 g
  • ulei 50 g
  • orez 75 g
  • rosii 250 g
  • otet 40 ml
  • smantana 200 g
  • oua 2 buc
  • verdeata 1 leg
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou