Ciorba de carnat (ca la bunica)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 carnat afumat (de casa)
  • 1 ceapa mare
  • smintana
  • 1 ou
  • usturoi
  • o mana orez
  • tarhon
  • sare otet

Mod de preparare

Se caleste ceapa in putin ulei apoi se adauga carnatul taiat feliute continund calirea. Se stinge cu apa si dupa ce clocoteste se adauga o mana de orez.Punem sare si otet la gust.La final se pune usturoi si tarhon taiat marunt si se stinge focul.Dupa ce s-a racorit dregem cu ou si smantana.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor