Autor:
ktany (Maestru bucatar)
Reteta postata pe: 25 august 2011
Ingrediente
1 carnat afumat (de casa), 1 ceapa mare, smintana, 1 ou, usturoi, o mana orez, tarhon, sare otet
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se caleste ceapa in putin ulei apoi se adauga carnatul taiat feliute continund calirea. Se stinge cu apa si dupa ce clocoteste se adauga o mana de orez.Punem sare si otet la gust.La final se pune usturoi si tarhon taiat marunt si se stinge focul.Dupa ce s-a racorit dregem cu ou si smantana.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de carnat (ca la bunica)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate