autor:

ktany

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de carnat (ca la bunica)

Autor: ktany (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ktany (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 august 2011

Ingrediente
1 carnat afumat (de casa), 1 ceapa mare, smintana, 1 ou, usturoi, o mana orez, tarhon, sare otet

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se caleste ceapa in putin ulei apoi se adauga carnatul taiat feliute continund calirea. Se stinge cu apa si dupa ce clocoteste se adauga o mana de orez.Punem sare si otet la gust.La final se pune usturoi si tarhon taiat marunt si se stinge focul.Dupa ce s-a racorit dregem cu ou si smantana.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de carnat (ca la bunica)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de gulii

Bors de gulii

Se curata legumele se spala si se taie dupa bunul plac.Se pun la calit morcovii, ceapa, ardeiul si

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare