autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de carne de porc

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1/2 kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 buc. ceapa, 2 buc. morcovi, 1 buc. pastirnac, 1 buc. radacina de patrunjel, o cescuta orez, 1 1/2 l apa, 2 buc. oua, 1/2 buc. lamiie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

217 voturi

Mod de preparare

Se sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite pentru patru persoane si se asaza intr-o oala cu apa la foc. Cind clocoteste, se inlatura spuma si se adauga zarzavatul curatat, spalat si trecut prin razatoare.

Se lasa sa fiarba, in oala acoperita. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga orezul curatat si spalat. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute impreuna si se potriveste de sare si acreala. Se bate cu ou si se presara cu marar si patrunjel tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de macris pe carne de porc afumata

Ciorba de macris pe carne de porc afumata

Se spla bine carnea si se pune ;la fiert in oala in apa rece. Taiati marunt morcuvul,partanjelul

8 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din carne de porc

Ciorba din carne de porc

Se taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune la fiert intr-o oala cu 2l de apa rece.Cand a

20 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Eugen (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2015

    oul se poate bate cu faina.

  • Fara foto

    tinica ioana , 17 octombrie 2013

    este o reteta usor de preparat si este foarte gustoasa

  • Fara foto

    Ganea Stan , 25 iulie 2013

    nu spui nimic ce faci see you sups/zeama de oase fierte anterior.

    • Fara foto

      vali , 06 mai 2010

      foarte buna

    • Fara foto

      mihaela , 08 decembrie 2009

      rosii nu se pun?

    • Fara foto

      doina , 24 martie 2009

      Prea simpla reteta pentru carne de porc... ar trebui revizuita!

    • Fara foto

      blidaru , 22 decembrie 2008

      Buna reteta, dar atentie la cantitatea de apa si orez.

    • Fara foto

      ema , 02 decembrie 2008

      Excelenta reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

217 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg. carne de porc
  • 1-2 oase
  • 1-2 buc. ceapa
  • 2 buc. morcovi
  • 1 buc. pastirnac
  • 1 buc. radacina de patrunjel
  • o cescuta orez
  • 1 1/2 l apa
  • 2 buc. oua
  • 1/2 buc. lamiie

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Eugen (Chef de cuisine)

oul se poate bate cu faina.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE SFECLA