Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1/2 kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 buc. ceapa, 2 buc. morcovi, 1 buc. pastirnac, 1 buc. radacina de patrunjel, o cescuta orez, 1 1/2 l apa, 2 buc. oua, 1/2 buc. lamiie
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite pentru patru persoane si se asaza intr-o oala cu apa la foc. Cind clocoteste, se inlatura spuma si se adauga zarzavatul curatat, spalat si trecut prin razatoare.
Se lasa sa fiarba, in oala acoperita. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga orezul curatat si spalat. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute impreuna si se potriveste de sare si acreala. Se bate cu ou si se presara cu marar si patrunjel tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de carne de porc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Carnea de porc se taie bucati (cuburi) si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in multa apa.
Dupa
Carnea se spala , se portioneaza si se pune la fiert in apa rece in care am pus si un strop de sare.Se
11 voturi
8 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
vali , 06 mai 2010
foarte buna
mihaela , 08 decembrie 2009
rosii nu se pun?
doina , 24 martie 2009
Prea simpla reteta pentru carne de porc... ar trebui revizuita!
blidaru , 22 decembrie 2008
Buna reteta, dar atentie la cantitatea de apa si orez.
ema , 02 decembrie 2008
Excelenta reteta!