autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de carne de vitel

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 litri apa, 1 kg. carne, zarzavat de supa, 2 cepe, 1/2 l bulion, verdeata, sare

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea (poate fi si de miel sau vaca) in bucati potrivit de mari si se pune la fiert in apa rece cu sare. Cind da in clocot, se adauga zarzavatul taiat fire subtiri sau trecut prin razatoarea mare si se lasa sa fiarba. Se incearca daca este fiarta carnea, se potriveste zeama, adaugindu-se apa, daca mai este nevoie, iar la ultimul clocot se adauga bulionul si verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de carne de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbica pt Cristiana

Ciorbica pt Cristiana

Punem carnea la fiert intro oala cu 1,5 litri apa. Cand fierbe se ia spuma, apoi se adauga ceapa

5 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel

Ciorba de miel

Se pune carnea la fiert,se spumeaza.Se adauga 2 cepe uscate si morcov taiate marunt.Cand a fiert

10 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 litri apa
  • 1 kg. carne
  • zarzavat de supa
  • 2 cepe
  • 1/2 l bulion
  • verdeata
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Voi atasa si eu o poza pentru aceasta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec