Carnea taiata in bucati mari se fierbe pe jumatate in 2 litri de apa. intr-un alt vas se caleste ceapa rosie, data pe razatoare, in unt sau in margarina, se adauga usturoiul, pasta de rosii, morcovii taiati felii, telina, sfecla si varza.
Se stinge cu zeama, se adauga carnea, se sareaza si se fierbe pana cand se inmoaie.
Se prepara un rantas din unt si faina si se adauga la supa. Se lasa pana a doua zi. A doua zi se fierb in ea cartofii taiati cuburi si se serveste cu smantana.
Se mai poate servi cu marar taiat marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii