Ingrediente
500 g rasol de vita,, 500 g oase de vita, , 1 ceapa mare rosie, 2 bucati de praz,, 1-2 catei de usturoi, , 1 sfecla, 1 bucatica de telina, , 250 g varza alba,, 3 morcovi, 2 cartofi,, 50 g unt sau margarina, sare,, 2 linguri de pasta de rosii, , pentru rantas:, 30 g unt, 2 linguri rase de faina, , pentru servit:, 100 ml smantana, , marar verde,, putin otet sau zeama de la salata de sfecla.
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
0 voturi
Mod de preparare
Se stinge cu zeama, se adauga carnea, se sareaza si se fierbe pana cand se inmoaie.
Se prepara un rantas din unt si faina si se adauga la supa. Se lasa pana a doua zi. A doua zi se fierb in ea cartofii taiati cuburi si se serveste cu smantana.
Se mai poate servi cu marar taiat marunt.