Carnea taiata in bucati mari se fierbe pe jumatate in 2 litri de apa. intr-un alt vas se caleste ceapa rosie, data pe razatoare, in unt sau in margarina, se adauga usturoiul, pasta de rosii, morcovii taiati felii, telina, sfecla si varza.
Se stinge cu zeama, se adauga carnea, se sareaza si se fierbe pana cand se inmoaie.
Se prepara un rantas din unt si faina si se adauga la supa. Se lasa pana a doua zi. A doua zi se fierb in ea cartofii taiati cuburi si se serveste cu smantana.
Se mai poate servi cu marar taiat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii