autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de carne

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
500 g rasol de vita,, 500 g oase de vita, , 1 ceapa mare rosie, 2 bucati de praz,, 1-2 catei de usturoi, , 1 sfecla, 1 bucatica de telina, , 250 g varza alba,, 3 morcovi, 2 cartofi,, 50 g unt sau margarina, sare,, 2 linguri de pasta de rosii, , pentru rantas:, 30 g unt, 2 linguri rase de faina, , pentru servit:, 100 ml smantana, , marar verde,, putin otet sau zeama de la salata de sfecla.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea taiata in bucati mari se fierbe pe jumatate in 2 litri de apa. intr-un alt vas se caleste ceapa rosie, data pe razatoare, in unt sau in margarina, se adauga usturoiul, pasta de rosii, morcovii taiati felii, telina, sfecla si varza.

Se stinge cu zeama, se adauga carnea, se sareaza si se fierbe pana cand se inmoaie.

Se prepara un rantas din unt si faina si se adauga la supa. Se lasa pana a doua zi. A doua zi se fierb in ea cartofii taiati cuburi si se serveste cu smantana.

Se mai poate servi cu marar taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu carne

Ciorba de legume cu carne

Carnea se prajeste cu slanina,sare mare si putin ulei,se adauga ceapa tocata si usturoiul pisat,se

4 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)

Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)

Se pun la fiert bucatelele de carne in apa cu sare. Cind fierbe se ia spuma lasata. Zarzavatul se

7 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g rasol de vita,
  • 500 g oase de vita
  • 1 ceapa mare rosie
  • 2 bucati de praz,
  • 1-2 catei de usturoi
  • 1 sfecla
  • 1 bucatica de telina
  • 250 g varza alba,
  • 3 morcovi
  • 2 cartofi,
  • 50 g unt sau margarina
  • sare,
  • 2 linguri de pasta de rosii
  • pentru rantas:
  • 30 g unt
  • 2 linguri rase de faina
  • pentru servit:
  • 100 ml smantana
  • marar verde,
  • putin otet sau zeama de la salata de sfecla.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE FASOLE TARCATA CU AFUMATURA