Zarzavatul se curata,se spala si se taie bucati micute.Se calesc cu putin ulei,adaugandu-se apa calda sa si fiarba totodata.Cand sunt aproape fierte se adauga cartofii curatati,spalati,taiati cubulete.Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga rosiile,sarea,piperul,usturoiul tocat marunt.Cand sunt fierte toate zarzavaturile se toarna bors dupa gust si lasam sa dea in clocot.Adaugam verdeata tocata marunt si oprim focul.Borsul trebuie fiert in prealabil.
Daca nu-i puneti bors ramane ca o supa de cartofi si se acreste cu zeama de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii