Zarzavatul se curata,se spala,se taie cubulete sau fideluta si se pune la fiert in apa rece.Cand sunt aproape fierte adaugam cartofii curatati,spalati si taiati cubulete si lasam sa fiarna in continuare.
Cand sunt fierti adaugam borsul clocotit in prealabil,apa fiarta sau supa de legume daca mai este cazul.Potrivim de sare, piper,boia dulce si cand a dat in cateva clocote adaugam verdeata tocata marunt si oprim focul.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii