autor:

ROXANA S

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de cartofi

Autor: ROXANA S (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ROXANA S (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
2 cartofi, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 radacina patrunjel, ½ telina, ½ ardei gras galben, ½ ardei gras rosu, 3 cepe verzi, 1 rosie, 1 ou, Patrunjel si leustean, Bors sau sare de lamaie ( eu am folosit de data asta bulion de corcoduse facut in casa care acreste foarte bine), Sare, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

43 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala toate legumele. Se toaca si se pune la calit in ulei morcovul, telina, pastranacul, ceapa verde, rosia, ardeii si radacina de patrunjel. Apoi se lasa la fiert. Cand sunt aproape fierte se adauga si cartofii taiati cubulete si verdeata. Cand cartoful este fiert, dar nu prea tare ca sa se sfarame, se drege ciorba cu oul batut. Se potriveste dupa gust si se acreste.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi

Se spala legumele si se usuca.Ceapa si morcovul se curata de coaja si taie marunt(eu am dat morcovul

84 voturi    21 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi

Toate legumele se spala si se curata de coaja, cu exceptia ardeiului. :) Morcovii se taie rondele,

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O ciorba tare gustoasa!

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    Ceva asemanator prepar si eu...numai ca adaug si taitei si un pic de smantana,la sfarsit.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Foarte buna cu smantana

    • Fara foto

      mariana , 23 octombrie 2009

      Eu o acresc,cand este aproape gata, cu otetul de pe ardeiul iute din borcan si smantana in farfurie cand o servim.E super.Pofta buna!!!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Buna ciorba de cartofi.Eu o dreg si cu 2 3 linguri de smantana....e si mai buna.

    • Spectator

      Spectator (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Am gustat, si era foarte buná. La noi fac supa de cartofi cu smintina.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

      Ce bine arată!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

43 voturi

Ingrediente

  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • ½ telina
  • ½ ardei gras galben
  • ½ ardei gras rosu
  • 3 cepe verzi
  • 1 rosie
  • 1 ou
  • Patrunjel si leustean
  • Bors sau sare de lamaie ( eu am folosit de data asta bulion de corcoduse facut in casa care acreste foarte bine)
  • Sare
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de ROXANA S
Pizza cu piept de pui si keizer

Pizza cu piept de pui si keizer

Umplutura: pieptul de pui fiert se taie bucatele se amesteca cu keizerul, de asemenea taiat bucatele,

17 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Prajitura Rigo-Jancsi Alis

Prajitura Rigo-Jancsi Alis

Prima data se prepara crema. Se pune la fiert la bain-marie, dupa fierbere se adauga cicolata rupta

26 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tiramisu Exquisa

Tiramisu Exquisa

Se bate frisca Hulala. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si cel vanilinat. Galbenusurile se

7 voturi    2 comentarii
20 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de afumatura cu cartofi