autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE CARTOFI

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 octombrie 2009

Ingrediente
1 ceapa, 3 linguri untdelemn, 2 lingurite boia dulce, telina, patrunjel, leustean frunze, 1 rosie, 1 ardei gras, sare, 2 lingurite vegeta, 1 legatura patrunjel verde tocat, smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Intro oala incingem uleiul, adaugam ceapa taiata marunt, frunzele verzi tocate, calim putin, adaugam cartofii cuburi si boiaua, amestecam, lasam la calit 1 minut, completam cu apa. Cand fierbe ciorba adaugam rosia si ardeiul maruntite, apoi vegeta, potrivim de sare. Stingem focul si presaram in ciorba patrunjelul verde tocat. Se serveste cu smantana adaugata in farfurie, dar poate fi consumata si fara, intro zi de post.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE CARTOFI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu scarita

Ciorba de cartofi cu scarita

Intr-o oala punem circa 5-6 litri de apa si o punem pe foc. Scarita o taiem bucatele, iar cand apa

12 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Supe de carne
Ciorba de cartofi cu sunca afumata

Ciorba de cartofi cu sunca afumata

Se curata ceapa si usturoiul si se taie usturoil marunt.Ceapa se lasa intreaga( la sfarsit, dupa

1 vot    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

    Da, e usoara si de consumat si de preparat.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    Buna, usurica.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 3 linguri untdelemn
  • 2 lingurite boia dulce
  • telina
  • patrunjel
  • leustean frunze
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • sare
  • 2 lingurite vegeta
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • smantana.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Da, e usoara si de consumat si de preparat.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cocos cu taietei de casa