Ciorba de cartofi cu afumatura

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ciolan afumat
  • 7 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 l bors
  • sare.

Mod de preparare

Se pune ciolanul la fiert in apa cu un praf de sare,se ia spuma de cate ori este nevoie.

Separat se curata legumele si se taie cubulete mici.

Cand carnea afumata s-a desprins de pe oase se taie cubulete, se pune din nou in oala si se adauga legumele.

Dupa ce au fiert legumele se adauga borsul,pasta de tomate si se potriveste de sare.

Se mai da cateva clocote si se adauga patrunjelul tocat.

Ciorba se poate acri si cu zeama de varza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor