autor:

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de cartofi cu costita afumata

Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2009

Ingrediente
500g cartofi,2 morcovi,1 pastarnac,2 cepe, 1 legatura marar,100g smantana,250g costita afumata,ulei, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Cureti ceapa,morcovul si pastarnacul,le speli,le tai marunt si le calesti in ulei,in oala unde vei fierbe ciorba.Adaugi 2l de apa,cartofii curatati si taiati cubulete,costita taiata bucatele.Pui si putina sare,acoperi si lasi pana fierb cartofii.La final ,potrivesti de sare si piper,iei oala de pe foc,o dregi cu smantana si presari mararul tocat marunt.Daca-ti place poti sa o acresti cu otet
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu costita afumata

Ciorba de cartofi cu costita afumata

Intr-un vas mai mare punem uleiul la incins si adaugam apoi ceapa, morcovul si radacinoasele si tulpina

40 voturi    13 comentarii
1h
Supe de carne
Ciorba de porc cu taitei de casa

Ciorba de porc cu taitei de casa

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic. Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul

3 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O ciorba tare gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 500g cartofi,2 morcovi,1 pastarnac,2 cepe
  • 1 legatura marar,100g smantana,250g costita afumata,ulei
  • sare si piper

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

O ciorba tare gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de miel cu loboda rosie