autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de cartofi cu costita afumata

Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2009

Ingrediente
500g cartofi,2 morcovi, pastarnac,2 cepe, 1 legatura marar,100g smantana,250g costita afumata,ulei, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Cureti ceapa,morcovul si pastarnacul,le speli,le tai marunt si le calesti in ulei,in oala unde vei fierbe ciorba.Adaugi 2l de apa,cartofii curatati si taiati cubulete,costita taiata bucatele.Pui si putina sare,acoperi si lasi pana fierb cartofii.La final ,potrivesti de sare si piper,iei oala de pe foc,o dregi cu smantana si presari mararul tocat marunt.Daca-ti place poti sa o acresti cu otet
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu costita afumata

Ciorba de cartofi cu costita afumata

Intr-un vas mai mare punem uleiul la incins si adaugam apoi ceapa, morcovul si radacinoasele si tulpina

32 voturi    12 comentarii
1h
Supe de carne
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Punem la fiert 3,5 litri apa. Cand apa fierbe adaugam zarzavatul curatat, spalat, taiat dupa preferinta.

6 voturi    4 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O ciorba tare gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

O ciorba tare gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare