Intr-o cratita,se pun bucatile de pui,1 lingurita sare,apa(cei 1,5 l).Cind fierbe,se ia spuma,se pun toate legumele,in afara de cartofi.Se lasa la fiert 20-25 minute,dupa care se pun cartofii si 1 lingurita vegeta;se mai lasa sa fiarba 15-20 minute.Se ia de pe foc;se lasa sa se odihneasca ciorba, citeva secunde.In timpul acesta,iaurtul se mesteca bine, apoi se pun peste el cam 2 linguri de ciorba,apoi se desarta totul peste ciorba,mestecind tot timpul;nu se mai pune pe foc.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii