Intro oala punem la fiert 2 l apa. Cand fierbe apa, adaugam ceapa taiata marunt, morcovul si patrunjelul taiate cubulete mici, fierbem vreo 10 minute, apoi adaugam cartofii taiati tot cubulete, vegeta si potrivim de sare. Cand sunt fierti cartofii, inacrim cu zeama de varza, lasam ciorba sa dea in clocot, stingem focul, adaugam lingura de ulei si verdeata tocata marunt. Se serveste cu smantana care se adauga in farfurie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii