autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE CARTOFI DRES

Autor: Ana Ciobanu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ana Ciobanu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 mai 2007

Ingrediente
10 CARTOFI, 100 G PATRUNJEL, 50 G LEUSTEAN, JUMATATE DE TELINA, SARE, PIPER, 2 L APA, UN MORCOV, 2 LING PASTA DE BULION, BORS IN FUCTIE DE GUSTUL FIECARUIA

Dificultate: Redusa Timp: 1h

31 voturi

Mod de preparare

ZARZAVATURILE IMPREUNA CU PASTA DE TOMATE SE PUN LA CALIT 2 MINUTE DUPA CARE SE STING CU 2 L DE APA. DUPA CE S-A FIERT ZARZAVATUL SE PUN CARTOFII TAIATI CUBULETE. DUPA CE S-AU FIERT CARTOFII SE ACRESTE SI SE SAREAZA DUPA GUST. SE MAI LASA 5 MIN PE FOC IAR DUPA CE SA RACIT SE ADAUGA SMANTANA AMESTECATA CU UN GALBENUS,DUPA PREFERINTA FIECARUIA.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE CARTOFI DRES" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta - reteta proprie

Ciorba de burta - reteta proprie

Intr-o oala cu apa si putina sare, punem la fiert, la foc potrivit, oasele si ceapa. Cind da in clocot,

2 voturi    0 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta 2

Ciorba de burta 2

Dezghetam burta, se pune la fiert in 3 l apa, se fierbe 30-45 minute, mai completam cu apa daca a

23 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

31 voturi

Ingrediente

  • 10 CARTOFI
  • 100 G PATRUNJEL
  • 50 G LEUSTEAN
  • JUMATATE DE TELINA
  • SARE
  • PIPER
  • 2 L APA
  • UN MORCOV
  • 2 LING PASTA DE BULION
  • BORS IN FUCTIE DE GUSTUL FIECARUIA

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba sanatoasa preparata la rece