autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE CARTOFI DRES

Autor: Ana Ciobanu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ana Ciobanu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 mai 2007

Ingrediente
10 CARTOFI, 100 G PATRUNJEL, 50 G LEUSTEAN, JUMATATE DE TELINA, SARE, PIPER, 2 L APA, UN MORCOV, 2 LING PASTA DE BULION, BORS IN FUCTIE DE GUSTUL FIECARUIA

Dificultate: Redusa Timp: 1h

31 voturi

Mod de preparare

ZARZAVATURILE IMPREUNA CU PASTA DE TOMATE SE PUN LA CALIT 2 MINUTE DUPA CARE SE STING CU 2 L DE APA. DUPA CE S-A FIERT ZARZAVATUL SE PUN CARTOFII TAIATI CUBULETE. DUPA CE S-AU FIERT CARTOFII SE ACRESTE SI SE SAREAZA DUPA GUST. SE MAI LASA 5 MIN PE FOC IAR DUPA CE SA RACIT SE ADAUGA SMANTANA AMESTECATA CU UN GALBENUS,DUPA PREFERINTA FIECARUIA.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE CARTOFI DRES" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors ca la mama

Bors ca la mama

Va voi spune modul cum il prepar eu,dar pina la urma e alegerea dvs. Mai intii de toate pregatesc

7 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc

Ciorba de porc

Carnea si oasele (costita) se spala ,se portioneaza si se pun la fiert in apa rece cu putina sare.

19 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

31 voturi

Ingrediente

  • 10 CARTOFI
  • 100 G PATRUNJEL
  • 50 G LEUSTEAN
  • JUMATATE DE TELINA
  • SARE
  • PIPER
  • 2 L APA
  • UN MORCOV
  • 2 LING PASTA DE BULION
  • BORS IN FUCTIE DE GUSTUL FIECARUIA

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de cartofi cu coasta de porc afumata