autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de castraveti murati si carnati

Autor: olivya_p (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olivya_p (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
1 kg carnati, 500 g castraveti murati, 2 cepe, 2 linguri untura, 2 linguri faina, 250 ml smantana, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in untura, in oala in care vei pregati ciorba. Tai carnatii bucatele, castravetii cubulete sau rondele subtiri. Adaugi mai intai carnatii peste ceapa, cat sa se rumeneasca putin, apoi si castravetii si le inabusi 5 minute. Torni apoi 4 l de apa si lasi sa fiarba 20 de minute la foc mic. In acest timp, amesteci smantana cu faina si cand toate au fiert, adaugi compozitia in ciorba, pui sare si piper dupa gust, mai dai intr-un clocot si dai oala deoparte.
Sfat!
Daca-ti place ciorba mai acrisoara, adauga si zeama de castraveti dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de castraveti murati si carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oaie

Ciorba de oaie

Carnea spalata se pune la fiert si cand da primul clocot varsam apa si o spalam foarte bine. Punem

20 voturi    9 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Pentru prepararea perisoarelor,amestecam carnea tocata cu o ceapa taiata marunt,1 ou,legatura de

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carnati
  • 500 g castraveti murati
  • 2 cepe
  • 2 linguri untura
  • 2 linguri faina
  • 250 ml smantana
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana de ciuperci