Ciorba de ciolan de porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ciolan proaspat sau afumat
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • 4-5 cartofi
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri de orez
  • 5 galbenusuri
  • 50 ml otet
  • 5 gr faina
  • 5 gr tarhon uscat
  • sare

Mod de preparare

Se spala ciolanul,se taie si se fierbe 30 de minute in 2 litri de apa cu 1 lingurita de sare.Se strecoara supa,se desprinde carnea de pe os si se taie bucatele.

Se curata,se spala si se taie legumele dupa preferinta,se spala orezul.Se incinge uleiul,se calesc putin morcovii,apoi se adauga ardeii,ceapa si cartofii.Se sting cu supa fierbinte si se mai fierb la foc moderat 5 minute.Se adauga orezul si carnea si se continua fierberea 5 minute.

Se sareaza si se condimenteaza dupa gust si se drege cu galbenusurile amestecate cu faina,un praf de sare,otetul si 2-3 linguru de apa rece.Se mai lasa 2-3 clocote,apoi se presara tarhon si se acopera oala cu un capac.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor