Ingrediente
1 ciolan proaspat sau afumat,2 morcovi,2 ardei,2 cepe,4-5 cartofi,100 ml ulei,2 linguri de orez,5 galbenusuri,50 ml otet,5 gr faina,5 gr tarhon uscat,sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
Se curata,se spala si se taie legumele dupa preferinta,se spala orezul.Se incinge uleiul,se calesc putin morcovii,apoi se adauga ardeii,ceapa si cartofii.Se sting cu supa fierbinte si se mai fierb la foc moderat 5 minute.Se adauga orezul si carnea si se continua fierberea 5 minute.
Se sareaza si se condimenteaza dupa gust si se drege cu galbenusurile amestecate cu faina,un praf de sare,otetul si 2-3 linguru de apa rece.Se mai lasa 2-3 clocote,apoi se presara tarhon si se acopera oala cu un capac.