Ingrediente
1 ciolan proaspat ( sau afumat),, 2 litri de apa, , 3 morcovi, , 2 ardei rosii, , 1 ardei verde, , 1-2 cepe, , 100 ml ulei,, 1 lingura orez, , 2 cartofi,, 5 galbenusuri,, 3linguri otet,, 1 lingura faina,, 1 lingurita tarhon uscat,, sare dupa gust.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
45 voturi
Mod de preparare
Cureti legumele, le speli si le tai dupa preferinta. Speli orezul si il lasi la inmuiat in apa rece. Calesti putin morcovii in ulei, apoi adaugi ardeii, ceapa, orezul si cartofii. Pui legumele calite in zeama in care a fiert carnea, le fierbi impreuna inca 5 minute, potrivesti de sare si stingi focul. Amesteci galbenusurile cu un praf de sare, faina, otetul si 2-3 linguri de apa rece si le torni in ciorba.
Presari tarhonul, apoi acoperi oala cu un capac.
Pofta Buna Sa Aveti !