O ciorbita sanatoasa ,gustoasa si delicioasa…o ciorbita ce-mi place tare mult!
Am portionat carnea de cocos, am spalat-o si am pus-o sa fiarba intr-o oala cu apa si un praf de sare. Am indepartat spuma care s-a format .
Cat timp a fiert carnea, am curatat si spalat legumele proaspete.Am tocat morcovul si ceapa cubulete mici . Cartofii i-am taiat in bucati potrivite si i-am lasat intr-un castronel cu apa rece.
Cand a fiert carnea pe jumatate, am adaugat legumele tocate si pe cele congelate.Le-am lasat sa fiarba pana s-au patruns si am adaugat rosiile.Am potrivit gustul de sare ,am mai lasat sa fiarba cateva minute si am pus borsul pe care l-am fiert inainte.Am batut doua oua bine si le-am turnat in ciorba amestecand usor sa se imprastie.Am inchis focul, am dat ciorbita deoparte si am adaugat verdeata tocata.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii