Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
conopida, ceapa, morcovi, patrunjel, usturoi, ardei, rosii (bulion sau pasta de rosii), sare, verdeata, smintina
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se curata si se spala f bine toate zarzavaturile., conopida se desface in buchetele mai mici si se lasa putin in apa cu sare pentru a se albi. Celelalte zarzavaturi se taie marunt, se calesc in putin ulei, se pune apa si se lasa sa dea un clocot bun. Conopida se scoate din apa, se clateste si se pune in oala, lasindu-se sa fiarba pina se inmoaie (fara a se sfarima). Ciorba se potriveste de sare, se toaca marunt verdeata(patrunjel, marar) si se drege cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Radem morcovii si telina pe razatoarea mare.
Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul.
20 voturi
0 comentarii
45 min
Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se spumeaza.
Se curata zarzavatul si ceapa si se calesc
15 voturi
7 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Ramona Maria Lana , 24 iunie 2014
acuma o incerc si eu