autor:

Anonim

» » , Supe de carne, Supe de legume

ciorba de crap

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2008

Ingrediente
crap fara cap, morcovi, ceapa, radacina de patrunjel si telina, rosii, pasta de tomate, patrunjel si leustean verde, bors, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Legumele taiate se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert , se adauga pasta de tomate si borsul. Dupa cca 5 min de fierbere se adauga bucatile de crap si se fierb impreuna . Se spumeaza , se adauga rosiile si se mai fierb 5 min. Se adauga leustean si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de crap" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

7 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Supa de legume cu galuste condimentate

Supa de legume cu galuste condimentate

Taiem ceapa marunt si o calim in uleiul de masline. Intre timp taiem cubulete mici morcovii, radacina

18 voturi    17 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de curcan Ciorba de curcan

Se pun la fiert, într-o oală încăpătoare cu capacitate de 6 l, tacâmul de curcan împreună cu apa (astfel

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Gulas Gulas

Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe mai greu decat cea de porc. Se fierbe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Supa crema de linte rosie si ardei copt