Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o farfurie ( se strecoară supa dacă e cazul ).
Ardeiul l-am tăiat cuburi, ceapa verde și usturoiul julièn, iar restul legumelor le-am ras pe răzătoarea mare. Pe toate le-am aruncat în supa de pește. :) Am adăugat foaia de dafin și le-am lăsat să fiarbă aproximativ o oră.
Într-un castron am amestecat smântâna împreună cu gălbenușul și piperul. Am răsturnat compoziția în ciorbă, am adăugat bucățile fierte de pește și-am lăsat-o să dea în clocot. Am acrit-o și-am presărat pătrunjelul tocat.
E delicioasă! De azi înainte, cu siguranță voi mai pregăti această ciorbă! :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii