Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o farfurie ( se strecoară supa dacă e cazul ).
Ardeiul l-am tăiat cuburi, ceapa verde și usturoiul julièn, iar restul legumelor le-am ras pe răzătoarea mare. Pe toate le-am aruncat în supa de pește. :) Am adăugat foaia de dafin și le-am lăsat să fiarbă aproximativ o oră.
Într-un castron am amestecat smântâna împreună cu gălbenușul și piperul. Am răsturnat compoziția în ciorbă, am adăugat bucățile fierte de pește și-am lăsat-o să dea în clocot. Am acrit-o și-am presărat pătrunjelul tocat.
E delicioasă! De azi înainte, cu siguranță voi mai pregăti această ciorbă! :)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii