autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE CURCAN

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Ingrediente
- un curcan, - o telina, - 2 morcovi, - 3 ardei grasi, - 3 cepe, - o albitura, - o legatura de patrunjel, - o legatura de leustean, - sare, - delicat, - bulion, - bors

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

16 voturi

Mod de preparare

Se curata curcanul, se spala, se pune la fiert.Prima apa se arunca si se pune a doua apa.Cand carnea este fiarta pe jumatate, se pun toate legumele.Se lasa sa fiarba bine si inainte cu 5 minute adaugam bulionul, borsul si delicatul.Dupa ce inchidem focul presaram patrunjelul si leusteanul tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE CURCAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace sin tacamuri de curcan

Ciorba de potroace sin tacamuri de curcan

Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa dea in cateva clocote,

7 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare de curcan cu bulion

Ciorba de perisoare de curcan cu bulion

Se curata toate legumele , se spala si apoi se zvanta cu un prosop de hartie. Morcovii se rad pe

9 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 27 iulie 2012

    Foarte gustoasa!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Foarte gustoasa!

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    foarte buna.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Si noua ne place foarte mult aceasta ciorba,numai ca noi adaugam si taitei!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Minunata aceasta ciorba! Imi place foarte mult si o pregatesc foarte des.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Foarte aspectoasa!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      O bunatate de ciorba, imi place.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Foarte buna,ciorbica ta,felicitari.Sunt sigura ca a iesit o bunatate.Ai votul meu.

    • Fara foto

      yo , 16 decembrie 2009

      lool u curcan are in jur de 4 kg sa imi dai si mie oala aia in care ai facut tu ciorba dintr-un curcan :)) la mine la servici am oale pentru curcanul tau da acasa :-s

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Foarte gustoasa cred ca este ciorbita ta,dar uite nu stiam de ardeiul gras pus la urma,felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Andreea, d-na Mariana are dreptate, eu adaug la ciorba de burta ardei iute tocat marunt si ii da ciorbei un gust si un miros placut.

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

      Haide sa iti spun un truc pentru ca reteta ta este un deliciu. Nu numai la aceasta sa incerci ci mai la toate ciorbele si borsurile cu verdeata tocatala final. Cand ai terminat ciorba toaca ardei gras fin de tot cu verdeata si adauga. La final pune capacul pe oala si asteapta 15 min ianinte sa o servesti. Ardeiul pus asa da o aroma de care nu poti sa te mai saturi.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2009

      Mi-ai facut o poftaaa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

16 voturi

Ingrediente

  • - un curcan
  • - o telina
  • - 2 morcovi
  • - 3 ardei grasi
  • - 3 cepe
  • - o albitura
  • - o legatura de patrunjel
  • - o legatura de leustean
  • - sare
  • - delicat
  • - bulion
  • - bors

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Alexandrina (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza dulce cu ciolan afumat