Ingrediente
Ingrediente:, - un curcan, - o telina, - 2 morcovi, - 3 ardei grasi, - 3 cepe, - o albitura, - o legatura de patrunjel, - o legatura de leustean, - sare, - delicat, - bulion, - bors
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
14 voturi
Mod de preparare
Se curata curcanul, se spala, se pune la fiert.Prima apa se arunca si se pune a doua apa.Cand carnea este fiarta pe jumatate, se pun toate legumele.Legumele in prealabil au fost spalate, curatate si taiate marunt.Se lasa sa fiarba bine si inainte cu 5 minute adaugam bulionul, borsul si delicatul.Dupa ce inchidem focul presaram patrunjelul si leusteanul tocate marunt
Adela Raduta , 26 septembrie 2013
super buna ciorbita
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009
E delicioasa dupa cum pare
maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009
Imi place aceasta ciorbica.
Alexandrina (Chef de cuisine) , 20 august 2009
Tare buna ciorba!
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 20 august 2009
Reteta ta este ok!
vera (Chef de cuisine) , 19 august 2009
Buna si arata ft bine, nici eu nu folosesc tarhon de fel!
Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009
Am sa incerc si eu cu tarhon, foarte buna ideea ta! Pupici
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009
Imi place mult ciorbica ta,cam asa o pregatesc si eu,dar cu mici diferente...,nu adaug niciodata vegeta sau alte derivate,folosesc taitei de casa si adaug si tarhon verde,care ii da o aroma si un gust extraordinar.