Aripile si cioacanelele se spala si se pun la fiert cu 3-4 l de apasi sare.Se spumeaza.
Se spala legumele, se curata si se taie cubulete.
Se adauga in oala.
Dupa ce carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga
orezul spalat in prealabil.Se mai fierbe circa 15 minute.
Intre timp se freaca galbenusurile impreuna cu iaurtul.
Se adauga zeama de lamaie.
In compozitia de iaurt si galbenus, se pune 2-3 polonice de ciorba amestecand continuu pentru a nu se taia.
Ciorba se ia de pa foc, si se adauga imediat compozitia de iaurt amestecand continuu.
La carte scrie ca se mai fierbe 10 minute, dar recomandat este sa se mai tina pe foc pana in clipa in care da primul clocot. Astfel nu se taie.
Se adauga mararul verde tocat marunt si uleiul.
Pofta buna !!!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii