Carnea se pune in apa rece la fiert, se ia spuma si se adauga zarzavatul tocat marunt. Se lasa sa fiarba bine atat carnea cat si zarzavatul.Daca se pun si cartofi, acestia se curata, se spala si se taie cubulete potrivite si se pun in ciorba.
Sfat: nu puneti multi cartofi deoarece cartoful tulbura ciorba.
Dupa ce s-au fiert si cartofii se pune fideaua, apoi la cateva minute sucul de rosii. Daca se foloseste zeama de varza la acrit, atunci aceasta se fierbe separat , se indeparteaza spuma pe care o formeaza si se pune in ciorba atata cantitate cat este nevoie sa se acreasca.
Trebuie tinut cont ca zeama este sarata, deci atentie la sare sau delikat- potriviti de sare dupa ce ati pus zeama de varza.
Dupa ce toate acestea au fiert se drege ciorba cu oul batut, desfacut in putina apa, se toaca leusteanul verde(spalat in prealabil) si se presara deasupra ciorbei. Se acopera oala cateva minute.
Cine doreste o poate servi cu ardei iute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii