Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul pate fi dat pe rzatoare sau taiat cubulete,se pun la fiert int-un vas (aproximativ 1-1/2l apa)impreuna cu uleiul,se potriveste de sare .Dupa ce legumele au fiert se drege ciorba cu iaurtul batut cu ou,se da la o parte si se pune apoi patrunjelul tocat .Dupa preferinta se poate pune si leustean verde tocat etc.
E foarte gustoasa si sanatoasa!
POFTA BUNA!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii