autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de dovlecei

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
2-3 morcovi, ceapa mare, 1 pastarnac mijlociu ,3-4 rosii,un pumn de fasole verde 500 gr dovlecei, oua ,ulei sare ,piper, marar vede tocat marunt.

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert( 3litri) ,se adauga morcovii rasi,ceapa taiata cuburi mici,pastarmacul ras si fasolea rupta bucatisi se fierbe pana ce fasolea e aproape gata.Se adauga la urma dovleceii taiati cuburi mari( acestia fierb mai repede).Se rad rosiile si se calesc cateva minute in ulei si se toarna peste ciorba,se bat ouale si se toarna si ele in supa clocotinda.Se condimenteaza ,iar la urma se adauga mararul proaspat.Dupa preferinta se poate condimenta si cu bors.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE DOVLECEI

CIORBA DE DOVLECEI

Se pun la fiert in apa rece cu sare si ulei, ceapa tocata marunt, morcovul dupa preferinta :dat pe

41 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu dovlecei

Ciorba de pui cu dovlecei

Se spala spatele de pui si se pune la fiert.Se ia spuma care se formeaza.Intre timp se curata legumele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 2-3 morcovi, ceapa mare
  • 1 pastarnac mijlociu ,3-4 rosii,un pumn de fasole verde 500 gr dovlecei, oua ,ulei sare ,piper
  • marar vede tocat marunt.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de afumatura