Se pune apa la fiert( 3litri) ,se adauga morcovii rasi,ceapa taiata cuburi mici,pastarmacul ras si fasolea rupta bucatisi se fierbe pana ce fasolea e aproape gata.Se adauga la urma dovleceii taiati cuburi mari( acestia fierb mai repede).Se rad rosiile si se calesc cateva minute in ulei si se toarna peste ciorba,se bat ouale si se toarna si ele in supa clocotinda.Se condimenteaza ,iar la urma se adauga mararul proaspat.Dupa preferinta se poate condimenta si cu bors.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii