Se pun la fiert in apa rece cu sare si ulei, ceapa tocata marunt, morcovul dupa preferinta :dat pe razatoarea mica sau taiat rondele, radacina de patrunjel taiata cuburi mici.Se lasa sa fiarba aceste legume dupa care se adauga ardeiul taiat marunt.Intre timp se curata dovleceii de coaja , se scoate miezul cu semintele si se toaca in cuburi mici care se pun in oala la fiert peste celelalte. Trebuie sa tineti cont ca acestia sa nu se fiarba prea mult. Se pune sucul de rosii (sau rosiile care se oparec inainte se decojesc si se toaca fin), se continua fierberea si se pune acreala.La final se adauga oualele batute cu putina apa rece, mestecand continuu,apoi verdeata tocata. Se opreste focul si se acopera oala cateva minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii